Monday, July 20, 2009

Herrekort

Dette kortet har jeg laget til min mann som snart fyller 30 år. Hans store lidenskap er jakt og fiske, så da synes jeg at dette temaet passer fint. Jeg synes det er fryktelig vanskelig å lage herrekort, og uansett hva jeg gjorde ble jeg liksom ikke fornøyd med det, men men det får være grenser for hvor lenge en kan holde på med et kort, så slik ble nå det endelige resultatet hi hi ;)

En annen ting, uansett hva jeg gjør med disse bildene vil de ikke legge seg den rette veien når jeg laster de inn, fatter det bare ikke..... :P
Pynte papiret er et gammelt et fra Karen Foster. Jeg har revet det og kartongen langs kantene og svertet med brunt rundt. Rosene er fra kort og godt. Har brukt brads på to av kantene og noen små charms hengende nedover kortet på den ene siden. Motivet har jeg embosset med mørkebrunt.
Tekst stempelet er fra papirloftet. Dette bildet vil heller ikke snu seg rette veien grrr :P

Nok et par bryllupskort ;) Jeg forstår ingenting av disse bildene... lol, de lastes ikke inn rett vei uansett hvor mye jeg snur de rett vei i bilde programmet! Irriterende, men inntil jeg finner ut av hvorfor får de bare legges inn denne veien.
Dette er nesten likt et lenger nede. Synes at disse sarte duse fargene er så perfekte til bryllupskort. Lukkemekanismen her og formen på kortet er inspirert av ett trykk nr 3/09 igjen;) roser og metal pynt er fra kort og godt, halv perler fra kaiser kraft. Akkurat nå husker jeg ikke hvor mønster arkene kommer fra. Hovedkortet er french vanilla bazil. Lukkemekanismen er to eyelets med et bånd gjennom som knyttes til en sløyfe når det skal lukkes.


Innside kort: brukt samme mønsterpapir bare den andre siden, nederst på arkene har jeg brukt kant punchen, enkelt, men dekorativ synes nå jeg :)
Roser og kantpuncher er mine to nye favoritt ting! :D

Bryllupskort nr 2.
Hjertet og ovalene er kuttet ut med cricuten, sommerfuglen har jeg klippet ut fra et nydelig mønster papir fra SEI, rosene er fra kort og godt, hvit bazil som hoved kort. Kortet har magnet som lukkemekanisme.
Sommerfuglene inni kortet har jeg satt på en strimmel av acetat for å få en "pop up" effekt når kortet åpnes.
Detalj foto av sommerfugler på acetat. De "bouncer" litt rundt når kortet lukkes opp. Litt kul effekt synes jeg ;)


Blog Candy!

Blog Candy! :DSjekk ut denne flotte blog candy'en hos Kirsten! Flott stempelplate fra sugar nellie Gorjuss Girl stamps set 3.


check out this great blog candy at Kirsten's blog! Beutiful stamps set from sugar nellie Gorjuss Girl stamps set 3.


Sunday, July 19, 2009

Romantisk kort.
Endelig har jeg fått meg et par sånne fine kant punchere, måtte bare prøve de i kveld og dette ble resultatet :)Kant punch fra fiskars, mønster papir fra Seid, den store rosen er fra kort og godt (limited edition), de andre rosene og knuppene er fra papir loftet, stempel fra kort og godt, metal pynt fra kort og godt. Her har jeg brukt glitter lim på alle kanter og på rosene ;)


Detalj foto av rosene og stempel (stempelet er embosset på akvarell papir)

Thursday, July 16, 2009

Her er nok et bryllupskort som jeg laget i dag :) Inspirasjon til låsemekanisme har jeg fått fra ett trykk nr 3/09, 8 talls snor. Metal sommerfugl fra kort og godt, roser fra kort og godt, prima og papirloftet, scallop firkant, scallop oval og oval er kuttet ut med cricuten, stempel fra north start stamps, mønster ark fra mm.

Detalj foto roser og låsemekanisme



Innside kort. Stempel fra norsk stempelblad (tror jeg...), rub ons fra fancy pants.

bokmerke

Her er et lite bokmerke som jeg laget til min mor for en stund siden. Bildet er ikke så bra, men jeg legger det ut alikevel ;) Selve bokmerket, ovalen og uglen er kuttet ut med cricuten (storybook), her har jeg pyntet mye med glitter lim, både på ovalen, rundt selve bokmerket og på uglen. Blomstene er fra prima og jeg har brukt organsa bånd på enden. Er usikker på hvor mønsterpapiret er fra.

Baksiden av bokmerket. Tekst er kuttet ut med cricuten (storybook). Bakgrunnen har jeg stemplet og deretter pyntet hele stempelet med glitter lim (husker ikke hvor stempelet er fra)





Jeg skal snart være forlover til ei venninne som skal gifte seg 1 august. Her er kortet jeg vurderer å gi henne og mannen på den store dagen :) Jeg bare elsker disse hjertene fra stempelglede, de er utrolig lekre og dekorative! Hjertet er stemplet på akvarell papir, farget med le plum tusj (i koral liknende farge, min favoritt farge for tiden...) og klippet ut. Underlaget er fra samme hjertet, her har jeg embosset hjertet på acetat med svart embossing pulver og limt akvarell papir hjertet oppå med 3d puter. Bakrunnen er kuttet ut med cricuten (storybook), den er også av akvarell papir. Mønster papiret er fra my minds eye, rosene er fra hobbyhimmelen, de har jeg farget selv med samme tusj som er brukt på hjertet og pyntet dem med glitter lim, blomstene under rosen er fra prima og svirlene er kuttet ut med cricuten. Blonden er fra kort og godt, den har jeg svertet med mørkebrun stempelpute. Selve kortet er french vanilla fra Bazzil.

Detalj foto av blomstene.

Innsiden av kortet. Her har jeg kuttet både sommer fugl og den fine bakgrunnen til teksten, ut med cricuten, svertet med stempelpute i koral farge og pyntet med brun og krystall glitter lim. Andre siden av kortet har hjørnestempler fra prima som er pyntet med french lace glitterlim.



Detalj foto av innside


Detalj foto av innside





;;