Friday, June 26, 2009

papirloftets mulberry roser (farget dem selv med distress ink refiller), mønsterpapir (husker ikke merket), Sarah Kay stempel som er farget med distress ink refillers, Gratulerer med dagen labelen er kuttet ut cuttlebugen, ovalen stanset ut med cricuten blonder rundt den, hvit bazzil i bun. Alle kanter er revet og distressed med cat eye chalk i rosa/korall nyanser.

For tiden går det litt i Lo'er fra bryllupet vårt (vi giftet oss i fjor sommer).
Her er den første i rekken "Prinsesse for en dag".
Elsker dette lekre pyntepapiret fra Kaiser Kraft! Har klippet ut sommerfuglene og pyntet dem med glitterlim og bling, svirlen er også klippet ut fra det samme pyntepapiret fra Kaiser kraft som er i bunn, de har jeg hatt glossy på for å fremheve dem. Bak har jeg grå kartong fra bazzil. Blomsten og center piecen er fra Prima. Teksten er hvit Thickers med glitter, som jeg har distressed med lime grønt. Har også stanset ut noen svirler med cri cuten, distressed dem og pyntet dem med glitter lim.

Detaljfoto av sommerfugl

Detaljfoto av prima bloms


Dåpskort

Dåpskort

Jeg har fått den ære å få være fadder for en av de herlige tvilling guttene til en venninne. Her kortet til den ene av guttene.Har brukt brun bazzil i bunn. Prima mønster ark. Kuttet ut panelet bak bildet med cri cuten og tørr embosset den med cuttlebug embossing folder (små hjerter). Svirlen er også kuttet ut med cricuten, pyntet med glitterlim og distressed med turkis. Bladene er fra papir loftet, de er sprayet med glimmer mist. rosene er fra hobbyhimmelen, de har jeg malt med distress broken china og blomstene under er fra Nille (egentlig blomster til å pynte på bord med og slik, men kjempe fine til kortlaging også :) Rosene har jeg også pyntet med litt glitter lim og på kanten av pyntepapiret har jeg distress glitterlim.


3D effekt




Pynt i detalj

Dåpskort

Dåpskort


Her har jeg brukt hvit bazzil til selve kortet, det har jeg kantet med stempelpute. Hjørnestempelet er fra stempelglede, det er stemplet med lys turkis og deretter embosset med blankt embossing pulver. Mønsterpapiret er kuttet ut med cri cuten, husker ikke hvor det stammer fra. "Til dåpsbarnet" er stanset ut og ebossed med cuttle bug embossing folder (små hjerter også her). Roser fra hobbyhimmelen, malt med distress og pyntet med glitter lim. Metal sommerfuglen er fra Kort og godt og de hvite blomsten fra kaiser kraft.

Hjerte stempel fra Heidi Swap, mønster papir fra my minds eye, bling swirl fra Prima, roser fra hobbyhimmel (farget med stempelpute), metal sommerfugl fra kort og godt, plomster fra prima, hjertet i midten fra kort og godt, swirl stempel på mønster papiret i bakgrunnen er fra prima. Blonden er gammel fra mormors samling ;)

;;